Maame Joses

Maame Joses

Something for the soul

Theaterconcert

Prijzen

1e rang: € 17,50

Soulvolle liedjes, recht uit het hart

Laat je meevoeren door de diepe stem van Maame Joses, begeleid door de akoestische klanken van master gitarist Bram Bokken (o.a. Waylon).

Maame groeide op in Engeland, Ghana en Nederland. Hierdoor geniet ze van diverse culturele en muzikale invloeden. Ze begon als solist in een gospelkoor en luistert o.a. naar Ella Fitzgerald, Des'ree, Sting en Stevie Wonder. In Australië ontdekte ze op haar negentiende het repertoire van Tracey Chapman en begon haar liedjes te vertolken. Daarna volgde al gauw eigen werk.

“Het mooiste vind ik het contact met het publiek, de herkenning op hun gezicht als een liedje de juiste snaar raakt. Als we tegelijkertijd hetzelfde voelen.”

Maame Joses speelde met Frank Boeijen in Nederland en België. In 2010 werd ze samen met Bram Bokken en Clemens Horn halve finalist van de 'Grote Prijs van Nederland'. In 2012 verwierf ze dezelfde positie bij 'The Voice of Holland'.
Bram Bokken is een veelzijdige, intuïtieve gitarist. Hij brengt virtuositeit en dynamiek met zijn spel en arrangementen. In 1998 besloot hij om naar het Arnhems conservatorium te gaan. Daarna volgde hij de Master opleiding en verdiepte zich o.a. in componeren en produceren. Hij deelde het podium o.a. met Waylon, Hans & Tomas, Pauline en Nikki (‘Idols’).
Meer info