Louise Korthals

Louise Korthals

Alles is er

Cabaret | Lachen

Prijzen

1e rang: € 21,00

Schuren langs rafelranden en zonovergoten momenten van mateloze levens

In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma Vlieguur ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger Zonder Voorbehoud werd opnieuw met een sterrenregen ontvangen. Hebben we er met Louise Korthals een nieuwe cabaretvedette bij? Daar lijkt het sterk op! Afgelopen najaar zette zij samen met Dolf Jansen haar tanden in 2017 en dat bleek een oudejaarsconference zoals die hoort te zijn: vol rake grappen, scherpe observaties en indringende liedjes.
In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?
“Wat een kracht, wat een oer … een mooi uitgebalanceerd dramatisch programma dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt.

Louise Korthals kreeg lovende recensies van de pers voor haar nieuw show Alles is er:

"Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort." ~ De Telegraaf (5 sterren)

“Alles is er is de beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte (...) een performance om je vingers bij af te likken.” ~ Het Parool

“...bewondering aan het einde van de kolkende rit” ~ de Volkskrant (4 sterren)

“... natuurlijke flair en een groot zangtalent, waarmee ze je gemakkelijk inpakt.” ~ Trouw (4 sterren)

“Louise Korthals raakt alles” ~Theaterkrant
Meer info

Regie: Olivier Diepenhorst - muziek olv: Erik Verwey