Listen Up! 12+

Listen Up! 12+

ISH Dance Collective

Muziektheater | Jongeren

Prijzen

1e rang: € 15,00

Wat als jij het voor het zeggen had?

Pssst! Luister eens! Jij bent toch zo goed in keuzes maken? We zien je wel hoor. Speltbol of kapsalon, de fiets of de tram, freelance of loondienst. Jij kan dat, echt supergoed van je. Durf je het ook op grotere schaal? Echte verantwoordelijkheid voor de grote zaken des levens? Ben je dan ook dapper genoeg om de consequenties te dragen?

Beatboxer, stemkunstenaar en super-ISHer Abdelhadi Baaddi ontwerpt een interactieve theatervoorstelling in de vorm van een hoorspel. Eentje zoals je die vroeger op de radio hoorde, zoals het bekende 'War of the Worlds'.

In ‘Listen Up!’ wordt al het geluid live geproduceerd door drie stemkunstenaars en zijn de keuzes van het publiek bepalend voor het verloop van de voorstelling. Versterkt door vooruitstrevend 4D geluid zullen vocale soundscapes, effecten en muzikale composities het decor zijn van een uitdagende voorstelling vol vragen. Wat als jij het voor het zeggen had? Hoe zou de wereld eruitzien? Weet je echt zeker dat je deze keuze wilt maken?

De voorstelling begint in de foyer en de spelers nemen het publiek mee naar de theaterzaal. Daar neem je niet plaats in de theaterstoelen, maar op het podium, in een black box. Het publiek is 'test' publiek van de ontwikkeling van een AI (artificial Intelligence) app.
Het is interactief, en zelfs nog meer dan dat. Het publiek ervaart dat zintuigen als zien en gevoel worden uitgeschakeld en daardoor je gehoor optimaal zal worden benut en een fantasiewereld creëert die je niet kan bevatten als je het niet zelf hebt ervaren.
Meer info

Ook met: Joost Maaskant (Maask) en Daniel Mandolini (Mando)