Leo Blokhuis en Roel Van Velzen

Leo Blokhuis en Roel Van Velzen

Queen - A night at the Theatre

Theaterconcert

Prijzen

1e rang: € 27,50
2e rang: € 25,00
De popgroep Queen speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van de muzikale smaak en carrière van muziekvrienden Leo Blokhuis en Roel van Velzen. Wat hen bindt is een grote passie en bewondering voor deze theatrale band. Blokhuis (1961) maakte de opkomst van Queen ‘live’ mee, terwijl Van Velzen (1978) de groep pas na het overlijden van Freddie Mercury echt ontdekte. Het belooft een onvergetelijke en spectaculaire avond te worden met onverwachte feiten en een rockende Van Velzen band. ‘Killer Queen’, ‘Somebody To Love’, ‘Love Of My Life’, ‘We Will Rock You’ en vele andere hits kunnen uit volle borst meegezongen worden.
De klassieker ‘Bohemian Rhapsody’ wordt door de band ontleed, waardoor de geniale compositie verklaard wordt. Leo en Roel bewegen zich kriskras door de Queen-story heen, op zoek naar de ultieme betekenis van deze legendarische band voor de popmuziek en voor henzelf.

Muzikanten: Jimmy van den Nieuwenhuizen (drums), Ralf Pouw (bas), Xander Hubrecht (gitaar), Roel van Velzen (zang & toetsen) - regie: Bavo Galama