Lekker weertje, Dikkie Dik! 2+

Lekker weertje, Dikkie Dik! 2+

Dirk Scheele

Kindervoorstelling

De magie van onze seizoenen

Let op! Alleen nog balkonplaatsen beschikbaar!
Na de succesvolle voorstelling Dikkie Dik en zijn vriendjes komt Dirk Scheele weer met een nieuwe voorstelling over de rode kater uit Sesamstraat: Lekker weertje, Dikkie Dik! In deze muzikale theatervoorstelling staan de verschillende seizoenen centraal. Dikkie Dik dartelt tussen de lammetjes in de lente, vangt bladeren in de herfst en speelt in de sneeuw in de winter. De voorstelling mondt uit in een spetterend zomerfeest, waar niet alleen Dikkie Dik en zijn vriendjes, maar ook alle kinderen in de zaal aan meedoen. Dirk Scheele speelt deze wervelende en vrolijke voorstelling vol nieuwe liedjes samen met een aantal poppenspelers in een prachtig decor.


Over Dirk Scheele
Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma's op de kinderzender Nickelodeon. Dirk heeft ook al een groot aantal cd's en dvd's voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De liedjes-speeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd's.

Drik is al jaren ambassadeur van Stichting Opkikker en samen met Stichting Sam heeft hij een de CD "Dolfijnenliedjes" uitgebracht. Hij bespeelde de afgelopen jaren succesvol de theaters met voorstellingen als "De liedjesspeeltuin", "Dikkie Dik limonade met prik", "Dikkie Dik en zijn vriendjes" en "Op stap met Dirk Scheele".
Regie: Hans Thissen - eindregie: Dick Hauser - poppenspelers: Jogchem Jalink, Eveline Agema en Mieke van der Hulst - illustraties: Jet Boeke