Late lente

Late lente

Met Ellen Pieters, Guido Spek, Sjoerd Pleijsier, Julia Herfst e.a.

Toneel | Ontroerend

Prijzen

1e rang: € 27,50
2e rang: € 25,00

Een brutale en pittige tragikomedie met oorstrelende songs

Mira Faber is een beroemde zangeres, Bow is een veelbelovend pianist. Zij is begin vijftig, hij midden twintig. De muziek brengt hen samen en wordt de soundtrack van een spannende flirt. Als die ontaardt in een heftige liefde, komt hun omgeving resoluut in actie. Ambities, reputaties en familiebanden dreigen de geliefden uiteen te drijven. Als dan ego’s botsen, maskers vallen en harten dreigen te breken, staat Mira voor het grootste dilemma van haar leven: zichzelf redden of eindelijk zichzelf worden…
'Late Lente' is een brutale en pittige tragikomedie over de worsteling tussen wat hoort en wat moet, tussen het hart en het hoofd, ambitie en affectie en over wat groeit tussen de oren èn tussen de lakens. Met een verleden vol leugens en een toekomst vol plannen is de vraag: hoe red je elkaar en daarna jezelf?

Met Ellen Pieters (o.a. Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie, Wat Zien Ik?!), Guido Spek (GTST, Into The Woods), Sjoerd Pleijsier (Ciske De Rat), Julia Herfst (Eline Vere, The Full Monty) e.a. - script: Jeremy Baker (o.a. Koefnoen, Nonsens, Into The Woods) - regie: Kees Prins (Het Diner, De Tweeling)