Koekla 4+

Koekla 4+

Het Spookje

Kindertheater

Prijzen

1e rang: € 9,00
1e rang jeugdprijs: € 6,00
'Het Spookje' gaat over Thijs, die maar niet wil slapen omdat hij bang is voor spoken. Je weet maar nooit wat je in het donker tegen kunt komen. Maar als hij dan een klein Spookje ontmoet, blijkt dat niet eng te zijn. En wanneer hij met hem mee gaat naar zijn grote kasteel ziet hij daar een klein meisje. Dat lijkt wel zijn vriendinnetje Roosje. Lukt het Thijs om haar wakker te krijgen? Deze fantasievolle voorstelling is geïnspireerd op het sprookje Doornroosje.
Publieksreacties: “Supervoorstelling. Het Spookje is een prachtige vertelling en sluit geweldig aan bij de belevingswereld van de kinderen.”

“De uitvoering weer zo professioneel, de teksten precies goed, de muziek zo mooi samengesteld, de spanning en ontspanning goed afgewisseld, het verhaal. Het was ronduit weer geweldig!”


KINDERBOEKENWEEKFEEST
BFF’s, hartsvriendinnen, bloedbroeders, oftewel echte vrienden. Vrienden maken leer je als kind en kan gelukzalig zijn of juist verdrietig. Iedereen maakt het mee. Echte vriendschap gaat door alle culturen en geslacht heen. Het thema van de Kinderboekenweek 2018 is Vriendschap, kom erbij!

Dit jaar weer in Theater de Purmaryn in onze mooie nieuwe foyer, een dag vol leuke activiteiten georganiseerd door Bibliotheek Waterland, Het Leesteken, Theater de Verbeelding en De Purmaryn.

Programma
12.30 Open
13.30 Koekla 4+
14.00 De Brief voor de Koning 8+

Met de hele dag een boekenmarkt, je kunt meedoen aan een workshop en andere leuke activiteiten.

SCHRIJFWEDSTRIJD
Stel je voor dat jouw favoriete kinderboekenfiguur en jij elkaar brieven stuurden, als echte penvrienden! Aan wie zou jij dan je brief willen sturen en wat zou je schrijven?
In de foyer staat een magische brievenbus waar jij je brief in kan doen. Deze brievenbus staat de hele Kinderboekenweek op verschillende locaties in Purmerend. De mooiste brief krijgt antwoord van de penvriend (!) en wint daarmee ook nog eens 4 kaarten voor VET Kindercabaret 6+ op zondagmiddag 21 oktober om 14.00 uur... voor
jou, je papa of mama en natuurlijk twee vrienden.
Meer info