Kikker en de Vallende Ster 4+

Kikker en de Vallende Ster 4+

Theater Terra

Kindertheater

Prijzen

1e rang: € 16,00
2e rang: € 14,00

Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!

Theater Terra, bekend van ‘Welterusten Kleine Beer’ en ‘Raad eens hoeveel ik van je hou', brengt de wereld van Kikker tot leven in een nieuwe familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar.

Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. "Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!" zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben de vallende ster gezien en doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen... Kom je naar het theater om Kikker te helpen alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan?

Na de voorstelling mogen alle kinderen in de foyer van het theater hun eigen wens op een ster schrijven en in de wensboom van Kikker hangen. Daarna mag iedereen met Kikker op de foto!

De pers schreef over Kikker en de Vallende Ster

“Kikkerverhalen krijgen vleugels” ~ Theaterkrant

“Lekker entertainment, karakters erg aimabel” ~ Musicalworld ★★★★

“Subliem in elkaar gezet” ~ Musicalsites
Meer info

Naar de boeken van: Max Velthuijs - met: Wesley de Ridder, Linda Korevaar, Pepijn Schwartz, Ewout Heijbroek - script & liedteksten: Bruun Kuijt - muziek: Fons Merkies - regie: Wesley de Ridder - producent: Michiel Morssinkhof