Kasper van der Laan

Kasper van der Laan

1 kilo

Cabaret | Populair

Prijzen

1e rang: € 18,00

'Kasper van der Laan is een natuurtalent'' - AD (5 sterren)

Vanwege de coronamaatregelen is nog onduidelijk hoeveel mensen we vanaf september 2020 in ons theater mogen ontvangen. De verkoop voor de voorstellingen in seizoen 2020/2021 is dus even gepauzeerd.

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling 1 Kilo. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld. Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, en is lid van Comedytrain. ”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” - de Volkskrant

De pers over Kasper van der Laan:

De Volkskrant:
”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.”

Het Parool:
“Het is een ongrijpbare jongen, die slim laveert tussen vrij traditionele stand-up, meer absurde ingevingen en korte fysieke intermezzo’s.”

Micha Wertheim:
“Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razend knap en origineel en geëngageerd!”