Karin Bloemen

Karin Bloemen

Souvenirs

Muziektheater | Cabaret

Prijzen

1e rang: € 32,50
2e rang: € 30,00

Een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen!

In de loop van de tijd verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt, etc, etc… Na verloop van tijd zijn je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen.

In ‘Souvenirs’ voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent…).

Natuurlijk is ‘Souvenirs’ weer een ouderwets ‘rijke’ Bloemenshow met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die het publiek als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

“Souvenirs is een waar feest voor oog en oor.” - **** AD
“De teksten van Karin Bloemens nieuwe nummers zijn prachtig, en ze zingt vol overtuiging, in een eigenzinnige show.” - *** Volkskrant
“De voorstelling is tot in de puntjes verzorgd.” - *** Telegraaf
“Karin Bloemen zingt én danst als een jonge godin.” – Theaterkrant
***** Ilovetheater
**** Theaterparadijs
**** BN De Stem
Meer info

Cast: Karin Bloemen en band Concept: Karin Bloemen, Marnix Busstra Regie: Marnix Busstra| Decor- en kostuumontwerp: Jan Aarntzen Lichtontwerp: Daan Oomen