Johan Derksen

Johan Derksen

Pioniers van de Nederpop

Theaterconcert | Met de mannen

Prijzen

1e rang: € 24,00
2e rang: € 21,00

De helden van toen terug op het podium

We kennen televisiepersoonlijkheid Johan Derksen als de flamboyante voetbalanalist bij RTL. Zijn echte passie is echter muziek. Hij groeide op met The Beatles en The Rolling Stones. In de slipstream van deze inspirerende bands werd Nederland overspoeld door een golf nieuwe groepen, die voor een totaal andere muziekcultuur zorgden.
Voor het televisieprogramma 'Derksen on the Road' ging hij op zoek naar de zangers, die destijds de hitparades aanvoerden. Die bleken nog steeds uitstekend bij stem te zijn. Daarom gaat hij met de Haagse band The Clarks, de legendarische zangers van The Golden Earring (Frans Krassenburg), The Shoes (Theo van Es), Johnny Kendall and the Heralds (Johnny Kendall) en The Motions (Rudy Bennett) de oude fans weer opzoeken met een theatertour. Vanavond spelen ze alle hits van weleer voor jou!

Rondom de voorstelling wordt een expositie opgesteld door Museum RockArt, bestaand uit bijzondere affiches, gitaren, cd's, lp’s en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.

Afgelopen seizoenen gooide Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop al hoge ogen bij publiek en pers.

“Het blijft een feest der herkenning.” ~ Dagblad van het Noorden

"Het zijn schitterende avonden. Sommige bezoekers hebben tranen in hun ogen 'Ik heb m'n hele jeugd aan me voorbij zien gaan,' zeggen ze." ~ Algemeen Dagblad: '

Regie: Micha Hasfeld