Jochem Myjer

Jochem Myjer

Adem in, Adem uit

Cabaret

Prijzen

Jochem Myjer Uitverkocht

Jochem Myjer vindt het heerlijk om te spelen maar reist (noodgedwongen) liever wat minder vaak. Dus we hebben een oplossing gevonden. We hebben voor u een avond in Het Zaantheater geboekt.

De verkoop voor deze voorstelling startte op vrijdag 12 januari 2018 om 10.00 uur en was in no time uitverkocht. We hadden slechts 10 minuten nodig. Om 10.00 uur hadden we 1300 mensen op de site en de wachtrij stond op 1168. Dus vist u naast het net, troost u, u bent niet de enige helaas. En is het gelukt, DAN HEEL VEEL PLEZIER!

Wij hopen dat u onze poging om u toch vanuit de Purmaryn een kans op Jochem te bieden kunt waarderen en niet al te teleurgesteld bent. We wisten dat we meer mensen gingen teleurstellen dan blij maken en eigenlijk willen wij het tegendeel. Wij hopen op uw begrip en wensen u heel veel plezier bij al het andere moois in De Purmaryn.

De verkoop vindt alleen online plaats op WWW.DEPURMARYN.NL. Er zijn dus geen kaarten verkrijgbaar aan de kassa - ook niet in Het Zaantheater!. Maximaal 4 kaarten per reservering.


Entreeprijzen (inclusief garderobe en pauzedrankje):
Toprang € 37,50
1e rang € 32,50
2e rang € 30,00
3e rang € 27,50


Je komt thuis na een lange dag werken. Eigenlijk moet je de administratie nog doen, wat klussen in huis, weer eens gaan sporten en langs oma gaan. Maar doe eens gek.
Laat alles uit je handen vallen en ren naar het theater. Ervaren 'Zenmeester' Jochem Myjer neemt je mee in een gloednieuwe avondvullende kalmerende meditatie-oefening. Althans dat beweert hij.
Meer info

Regie: Jos Thie