Jennie Lena sings Michael Jackson

Jennie Lena sings Michael Jackson

Unplugged

Theaterconcert

Prijzen

1e rang: € 19,50

'Jennie Lena betovert je met haar stem en performance’ - 3 voor 12

In een intieme setting neemt Jennie het publiek mee naar drie decennia Michael Jackson. 'Met songs als 'Thriller', 'Billy Jean', 'I Want You Back', 'Ben', 'Earth Song', 'Bad', 'The Way You Make Me Feel', 'Man in the Mirror' en niet te vergeten 'Who's Loving You', waarmee zij meer dan 45 miljoen views behaalde op YouTube. Een unplugged eerbetoon aan de King of Pop zoals alleen Jennie Lena dat kan brengen.

Jennie verrast haar publiek keer op keer met haar persoonlijke anekdotes, gevoel voor humor en interactie met het publiek. Gecombineerd met haar prachtige stem maakt ze deze Michael Jackson Unplugged show tot een intense avond die ontroert en vermaakt.

“Al sinds dat ik een klein meisje was ben ik een enorme Michael Jackson fan. De stem van de ‘jonge Michael’ was altijd mijn grootste inspiratie en zo ontdekte ik tijdens het zingen van zijn nummers mijn eigen stemgeluid. Zijn muziek en vocale inspiratie zitten in mijn DNA verweven. Deze muziek is wie ik ben, heeft mij geïnspireerd en deze theatershow komt regelrecht uit mijn hart!”

Hoe ziet uw theaterbezoek eruit?
Vanaf nu werken wij met een coronatoegangsbewijs. Dit is vanuit de overheid verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Met deze maatregelen mogen wij de volledige zaalcapaciteit gebruiken en hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden worden tussen het publiek.