JEL Wonderweek

JEL Wonderweek

Anders dan Morgen

Art Locale | Musical
"Wat zou je doen als elke vorm van vrijheid van je wordt afgenomen? Wat zou je doen als alles wat jou mens maakt, al je verschillen, opeens verboden zijn en moeten worden afgeleerd? Wat zou je doen als de overheid complete controle over alles en iedereen heeft en niemand in opstand kan komen tegen die overheid? Naar het antwoord op deze vragen is Emma op zoek in haar reis door het land dat presidente Alfa gemaakt heeft na “De Slechte Tijden van Vroeger” in Mutasha. Presidente Alfa heeft samen met haar regering alle macht in handen en besturen Mutasha met ijzeren vuist. Emma zit in een zone B tehuis waar ze samen met Tess, Anne-Lot en Patty probeert vol te houden en haar afwijkingen af te leren, maar dat gaat maar heel even goed..."

De tweede JEL Musical die wordt opgevoerd in Theater de Purmaryn zal in maart 2017 twee voorstellingen spelen in de grote zaal. Het belooft weer een groot spektakel te worden met een actueel thema en een spannende verhaallijn. Zoals altijd is de hele musical geschreven, geregisseerd en geproduceerd door leerlingen van het Jan van Egmond. In de musical spelen ook weer c.a. 50 leerlingen van het JEL en zelfs wat docenten gaan de planken op! Mis dit niet en koop snel je kaarten!
Anders dan Morgen is onderdeel van de JEL WonderWeek, een actieweek op het Jan van Egmond Lyceum te Purmerend ten behoeve van het goede doel Africa Family Foundation. Africa Family Foundation helpt weeskinderen in Kenia om hun leven weer op orde te krijgen en geeft ze een kans op een betere toekomst. Mocht u meer willen weten over onze actieweek of over de stichting? Ga dan naar www.jelwonderweek.nl of naar www.africafamily.nl of kom langs bij ons op school.
Regie: Sem Konijn - Zang: Auke Konijn - Dans: Anna Ter Schure - Script: Sem Konijn - Decor: Femke de Iongh en Camiel van Assema - Kleding, kap & grime: Susana Bijtelaar en Anna Oudhof - PR: Sterre Lutz - Muziek: Myrthe Peet - Leiding JEL WonderWeek: Sem Konijn en Sterre Lutz