JEL musical

JEL musical

Blijf bij me

Art Locale | Musical

Prijzen

1e rang: € 9,50
Al drie keer eerder stond het Jan van Egmond lyceum met een zelfgeschreven musical in Theater de Purmaryn. Ook dit jaar wordt de nieuwe musical ‘Blijf bij me’ weer volledig geschreven, geregisseerd, geproduceerd en gespeeld door leerlingen en oud-leerlingen van de school.

Het verhaal gaat over Aiden, een jongen die al zijn hele leven in het weeshuis van mevrouw Morgenrood woont. Hij is inmiddels bijna 18 en begint zich af te vragen waarom hij al die tijd in het weeshuis heeft gewoond, wie zijn ouders zijn en of hij nog meer familie heeft. Aiden begint, met hulp van zijn beste vriendin Anne-Marie, in zijn verleden te graven en komt erachter dat hij bijna geen herinneringen heeft van zijn jeugd. Terwijl Aiden verward is en gefrustreerd over hoe weinig hij eigenlijk weet over zijn verleden, beginnen zich ook steeds gekkere dingen af te spelen in het weeshuis…

Deze musical is volledig ten behoeve van het goede doel AFF (Africa Family Foundation), een non-profit organisatie die ervoor zorgt dat weeskinderen in Kenia naar school kunnen en zo een eerlijke kans op een goede toekomst krijgen.