Janneke de Bijl

Janneke de Bijl

Dit is het nou

Cabaret

Prijzen

1e rang: € 17,50

“Scherpzinnige, soms vileine en dan weer liefdevolle observaties” - **** De Volkskrant

Net als iedereen heeft Janneke misschien niet lang meer te leven. Ze wil geen kind, geen broodfonds en geen huis dat haar persoonlijkheid weerspiegelt (liever niet zelfs). Maar wat dan wel? Hoe stel je doelen als je een weekendje Veluwe precies even leuk vindt als een maand Curaçao?
In Dit is het nou observeert Janneke er weer op los. Ze hoeft maar om zich heen of in de spiegel te kijken, en de absurditeit van de worstelende mens dient zich alweer aan. Janneke beschrijft wat ze ziet, legt de onlogica daarvan bloot en fileert wat gefileerd dient te worden. En dat allemaal in Janneke-stijl: zwartgallig, herkenbaar en doorspekt met onderkoelde humor.
Janneke is lid van Comedytrain, won in 2017 de jury- en publieksprijs van Cameretten en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de comedytalenten van 2019.

De pers over Zonder zin kan het ook:

“Dit is negativiteit waarvan je vrolijk wordt.” - **** De Volkskrant
“Scherpzinnige, soms vileine en dan weer liefdevolle observaties over zichzelf en haar omgeving” - **** De Volkskrant
“Een veelbelovend debuut.” - *** Telegraaf
“Met zelfspot en engagement belicht Janneke de Bijl de kleinste ontmoetingen en gedachten.” - Parool

Hoe ziet uw theaterbezoek eruit?
Vanaf nu werken wij met een coronatoegangsbewijs. Dit is vanuit de overheid verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Met deze maatregelen mogen wij de volledige zaalcapaciteit gebruiken en hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden worden tussen het publiek.
Meer info