It's a Man's World

It's a Man's World

The soul of a generation

Theaterconcert | Met de mannen

Prijzen

1e rang: € 23,50
2e rang: € 21,00

What does it really take to be a man?

Na het succes van ‘I’m a Soulman’ komen The Legends opnieuw met een ijzersterk soulprogramma naar het theater. Dit keer met een theatrale ode aan de grootse soulzangers allertijden.

Soullegendes als James Brown, Stevie Wonder en Marvin Gaye inspireerden de wereld en zongen zichzelf regelrecht de geschiedenis in. Met hun muziek, rake teksten en meeslepende performances bepaalden zij de soundtrack van een hele generatie. Ondanks hun vaak zware leven wisten zij vanuit armoede en een maatschappij die hen afwees uit te groeien tot ware iconen. Stoere mannen die elk op hun eigen manier een verschil maakten, maar die ook kwetsbare zonen en twijfelende vaders waren.

What does it really take to be a man?

Steffen Morrison en Yerry Rellum kruipen in de weerbarstige karakters van de grootste souliconen op aarde en toveren de theaters om tot swingende soultempels. ‘It’s a Man’s World!’ bezorgt je kippenvel en maakt dat je herboren het theater verlaat. Speciale gast deze avond is acteur en cabaretier Jeffrey Spalburg. In de rol van verteller neemt Spalburg je mee in de indrukwekkende verhalen achter de grootste soullegendes.

De pers schreef eerder over ‘I’m a Soulman’:
Theaterparadijs: “I’m a Soulman raakt je in je ziel!” ★★★★
Theaterkrant: “Feest rond legendarisch label!” ★★★★
Meer info

Toetsen: Wiboud Burkens - trompet: Michael Varekamp - saxofoon: Yoran Aarssen - drums: Jeremiah Owusu-Ansah - bas: Andert Tijsma - gitaar: Andrew Riezenbeek - regie: Manoushka Zeegelaar Breeveld