Isabelle Beernaert

Isabelle Beernaert

Laat me

Dans

Prijzen

1e rang: € 32,50
2e rang: € 30,00
De Vlaamse Isabelle Beernaert weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken. Maar hoe komt het dat iets je raakt of juist niet? Waarom staan je haren rechtop bij het horen van een bepaald muziekstuk? En waarom smaakt het ene gerecht zoveel beter dan het andere? Isabelle gelooft dat dit voortkomt uit de bezieling waarmee iets wordt gecreëerd. De passie, de liefde, de intentie die erachter zit, de roep van je hart. Dit thema staat centraal in de voorstelling 'Laat me'.

Voor 'Laat me' blijft Isabelle Beernaert op eigen bodem en laat zij zich inspireren door de grootmeesters van Nederlandstalige chansons. Waar haar laatste producties veelal gekenmerkt werden door internationale invloeden, brengt Isabelle haar choreografieën dit keer dichterbij huis dan ooit. Laat u meeslepen en verrassen door dans op prachtige Nederlandstalige klassiekers.

Bekijk ook de documentaire die over Isabelle Beernaert is gemaakt naar aanleiding van de tournee van 'Laat me'. Deze documentaire verschijnt in 4 delen. Registreer je via deze link om de documentaire te bekijken.
Bekijk hier de trailer van de documentaire.