Inleiding bij Conny Janssen Danst

Inleiding bij Conny Janssen Danst

Arrangementen

Prijzen

1e rang: € 3,00
Conny Janssen Danst wordt voorafgegaan door een inleiding.
De inleiding begint om 19.15 uur in de kleine zaal. Een kaartje kost € 3,00 inclusief koffie/thee voor aanvang van de voorstelling.

Over de inleiding
Waar haalt Conny Janssen elke productie opnieuw haar inspiratie vandaan? Waarin onderscheidt het werk van haar gezelschap zich ten opzichte van andere dansgezelschappen? Hoe past INSIDE OUT in het oeuvre van Conny Janssen Danst?
Het antwoord op deze, en vele andere vragen, krijgt u wanneer u de inleiding voorafgaand aan INSIDE OUT bijwoont. Karlijn Mofers vertelt over dans in het algemeen en over Conny Janssen Danst in het bijzonder. Ook is er gelegenheid uw eigen vragen te stellen. Na het bijwonen van deze inleiding heeft u meer inzicht in het werk van Conny Janssen en haalt u meer uit uw voorstellingsbezoek.

Over Karlijn Mofers
Karlijn Mofers (1988) studeerde filosofie en Theaterwetenschap. Zij was werkzaam als en dramaturg bij o.a.Theater Utrecht, DNA, Toneelgroep Amsterdam en afstudeervoorstellingen van de AHK en HKU. Voor o.a. de Stadsschouwburg Amsterdam en Toneelgroep Amsterdam verzorgt Karlijn inleidingen en nagesprekken.