Harmonie Crescendo

Harmonie Crescendo

Lenteconcert mmv Ellen ten Damme

Art Locale

Prijzen

1e rang: € 17,50
1e rang jeugdprijs: € 10,00
Ellen ten Damme is singer-songwriter, zangeres en een veelzijdig muzikant (zij speelt o.a. viool, piano en gitaar) en is bovendien actrice. De grote kracht van Ellen is haar puurheid die recht uit haar hart komt en die zich uit in haar hele optreden!
Naast een succesvolle film- en televisie carrière heeft Ellen ook een indrukwekkende status in de muziekwereld veroverd. In 2017 en 2018 trok zij door ons land met haar succesvolle theatertour Paris-Berlin, een avond vol top entertainment met talloze Franse en Duitse klassiekers.
Onder andere uit dit programma zal zij een aantal stukken brengen, waarvan sommigen worden begeleid door het Groot Orkest van Harmonie Crescendo, onder leiding van dirigent Wim Klaver. Daarnaast zal Crescendo ook zelfstandig een zeer wisselend repertoire ten gehore brengen, waarin klassieke stukken worden afgewisseld met muziek uit het Franse en Duitse idioom.
Kortom, het belooft een bruisend concert te worden waarmee Ellen ten Damme en Crescendo de lente van 2019 muzikaal zullen binnen halen.