Guilty Pleasures powered by Powervrouwen

Guilty Pleasures powered by Powervrouwen

Met Peggy Vrijens, Kim Pieters e.a.

Theatershow | Vriendinnen

Prijzen

1e rang: € 24,50
2e rang: € 22,00

Cola bij het ontbijt // te dure huizen zoeken op Funda // Spice Girls

Guilty Pleasures. Iedereen heeft ze, en ze maken het leven vrolijker en een stuk leuker! En wat is er leuker dan een avond in het theater vol Guilty Pleasures? Je kunt gegarandeerd ongegeneerd meezingen met liedjes van de Backstreet Boys en George Baker tot operanummers als Nessun Dorma. Samen met doldwaze acts, van rolschaatsen tot hoelahoepen maakt dat deze avond tot hét ultieme vriendinnenuitje. Het eindigt met het Grote Foute Feest op het podium, dat lang doorgaat tot in de foyer!

De Powervrouwen in een sprankelender en stoerder jasje. Op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het allerlekkerst vinden. Met veelbelovende schrijvers Roos Schlikker (LINDA., Het Parool) en Erris van Ginkel (Dansen met de Vijand, Op een mooie Pinksterdag).

De cast bestaat uit Peggy Vrijens (Soof: Een Nieuw Begin, Smeris, Julia’s Tango), Kim Pieters (Meiden van de Herengracht, Wie is de Mol), Ruben Heerenveen (My Name is Michael, Soul Brothers) operazangeres Aylin Sezer (Opera Spanga), en Milena Haverkamp (Vlucht HS13, Soof: Een Nieuw Begin, Toneelgroep Oostpool). Samen met regisseur Bruun Kuijt (Buurman & Buurman, The Play That Goes Wrong) gaan zij er sans gêne een feest van maken!

Met Fout Feest na afloop
Na afloop van de voorstelling zal Ruben Heerenveen een Fout Feest verzorgen in de foyer. Uit je dak op nummers als 24k magic, perfect strangers, shut and dance with me en veel muziek uit de 90’s.

Regie: Bruun Kuijt