Grand Old Country

Grand Old Country

Blue Grass Boogiemen en Cor Sanne

Theaterconcert

Prijzen

1e rang: € 19,50

Akoestische country hits

In deze muziekvoorstelling hoort u de mooiste countryklassiekers uit de jaren 50 en 60. Op geheel eigen wijze gebracht en met uitsluitend akoestische instrumenten gespeeld. Denk aan de muziek van artiesten als Hank Williams, Johnny Cash, Merle Haggard, John Denver, Don Williams en Bill Monroe. Maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar de rock-‘n-roll en de popmuziek, naar muzikanten die een connectie hadden tot de oorspronkelijke countrymuziek. Zoals Elvis Presley, Ricky Nelson en Roy Orbison.
Voor liefhebbers van countrymuziek, maar ook als u zin heeft in een avond vol prachtige liedjes.

Cor Sanne is al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw actief in de muziek. Eerst als muzikant, maar later voornamelijk als organisator van country evenementen. Zo boekte hij shows met de grootste namen uit de country- en aanverwante muziek (zoals Johnny Cash, Emmylou Harris, Buck Owens, Bill Monroe en Jerry Lee Lewis) in Europa. Zijn muzikantenbloed kroop echter voort en zo besloot hij een aantal jaar geleden weer het podium te beklimmen. om de door hem zo geliefde muziek zelf weer ten gehore te brengen. Hij zocht daarvoor zijn vrienden van de multi award-winning Blue Grass Boogiemen op, en de band Grand Ole Country was geboren.

Zang, gitaar en mandoline: Robert-Jan Kanis - zang, mandoline, gitaar en viool: Arnold Lasseur - zang en contrabas: Aart Schroevers - zang, banjo, mondharmonica en viool: Bart van Strien - zang en slaggitaar: Cor Sanne