Fuad Hassen

Fuad Hassen

Remmende voorsprong

Cabaret | Lachen

Prijzen

1e rang: € 16,50

Typische Fuad-hersenspinsels!

“Hassen is een aimabele persoonlijkheid naar wie het prettig luisteren is” (de Volkskrant) en “een getalenteerd comedian” (NRC) werd er geschreven over Fuad.
Met zijn innemende persoonlijkheid, gulle lach en laid-back comedystijl veroverde Fuad al vele harten. “Publiek is in goede handen,” lazen we ook al in de krant.

Deze derde comedyshow van Fuad zal net als zijn eerdere programma's van een lekkere laid back comedystijl zijn. Hij is nu eenmaal een innemende man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Want wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tóch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingen? Met een kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten. Typische Fuad-hersenspinsels!

Ook is Fuad meer te zien in de media. Zo had hij begin dit kalenderjaar zijn wekelijkse item bij ‘Is er een dokter in de zaal’ op RTL4.

De pers over Fuad Hassen:
“Opnieuw valt het op hoe snel, hoe soepel en hoe effectief hij een zaal weet in te pakken.” (DvhN)

“Fuad Hassen (…) opnieuw een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft” (NRC)

“…smaakvol, charmant en zonder verwijten. Hij heeft zelfs al snel de lachers op zijn hand” (Theaterkrant)
Meer info

Regie: Wimie Wilhelm