Francis van Broekhuizen en Gregor Bak

Francis van Broekhuizen en Gregor Bak

Bij twijfel hard zingen

Theaterconcert | Kamermuziek | Populair

Prijzen

1e rang: € 20,00
2e rang: € 17,50

Een concert, theatercollege en cabaretvoorstelling ineen

Francis van Broekhuizen is een van de bekendste operazangeressen van Nederland. Zang heeft in haar persoonlijke leven een heel belangrijke rol gespeeld, en ze is een vurig pleitbezorger van de schoonheid en de heilzame werking van klassieke muziek. Francis beschikt over enorme kennis van de muziekgeschiedenis en vertelt daar graag over op de haar kenmerkende directe, droogkomische toon.

Vanuit die bevlogenheid komt Francis nu met haar eigen theaterrecital onder de veelzeggende titel 'Bij twijfel hard zingen'. De voorstelling is concert, theatercollege en cabaretvoorstelling ineen. Francis neemt haar publiek mee op reis, zingt haar favoriete aria’s en liederen, vertelt waarom die muziek haar zo raakt, en welke die in haar persoonlijke leven speelt. Ze stamt uit een familie waarin men zich al generaties lang met muziek bezighoudt. Zelf merkte Francis dat er in moeilijke bepalende fases in haar leven maar één ding op zat, gehoor geven aan haar levensmotto: bij twijfel, hard zingen.

“Juist door de zang te omlijsten met humor bereik je een groter publiek en een totaal andere doelgroep: er zitten altijd mensen in de zaal die nog nooit bij de opera zijn geweest.” – Leids Universitair Weekblad Mare

“De praatgrage zangeres etaleert haar veelzijdigheid.” – Leidsch Dagblad

“Francis is een heel bijzondere vrouw, die passie heeft voor haar vak, weet wat ze is en waar ze voor staat.” – I Love theater *****

“Een avond met mooie muziek gespeeld door Gregor Bak en een onwijs leuke vrouw die ons echt geraakt heeft.” – I Love theater *****Bestel ook de Lunchtafel € 11,50 p.p.
Een uur voor een aantal middagvoorstellingen, kunt u genieten van lekkere broodjes, vers fruit en een kleine yoghurt. Op de gezamenlijke tafel staat melk en verse jus d’orange en we serveren u een kopje koffie, thee of cappuccino.