Fien & Teun 2+

Fien & Teun 2+

Feest op de boerderij!

Kindervoorstelling

Prijzen

1e rang: € 17,50
kinderprijs 1e rang: € 15,00
2e rang: € 15,50
kinderprijs 2e rang: € 13,00

De Boerderij Experience

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Samen met hun vriendjes zijn zij dagelijks te zien op RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling. In deze muzikale theatervoorstelling beleven Fien & Teun avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond. Een interactieve voorstelling waarin Fien & Teun samen met de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles leren over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.
Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling.

Voor en na de voorstelling kan iedereen zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer. Door diverse activiteiten ontdekken kinderen spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij, zowel vóór als ná de voorstelling. Hoe voelt de vacht van een koe? Of een schaap? Tijdens de Boerderij Experience kunnen kinderen de imitatievacht van vier houten dieren aaien. Er is een kleurhoek vol met tekeningen en de kinderen kunnen zich laten schminken. Alles natuurlijk geheel in de stijl van Fien & Teun. Tot slot kunnen de kinderen met twee grote Fien & Teun-vloerpuzzels aan de slag.
En natuurlijk komen Fien & Teun naar de foyer voor een foto! Meer info