Eric van Sauers

Eric van Sauers

De lief en leed tour

Cabaret

Prijzen

1e rang: € 21,50
2e rang: € 19,00

Een beetje sarren en zuigen

Eric is een behendige en expressieve macho verteller die graag een beetje sart en zuigt. Maar telkens laat de macho met het imposante fysiek een zachte, warme kant zien. Van Sauers fulmineert tegen de moderne tijd en zijn eigen vergankelijkheid. Zuur wordt het echter nooit. Steeds is er de tedere verrassing.

Van Sauers excelleert in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij heeft zich inmiddels ontpopt als een van de beste verhalenvertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, ze schuren, ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Niet zelden zul je ze nooit van je leven vergeten.

Na het zeer succesvolle en fascinerende programma Ontroert komt van Sauers nu om met liefde het leed te delen.
Komisch.
Meeslepend.
Urgent.
Comedy recht uit het hart.

Eric van Sauers was al gepokt en gemazeld in het stand-up comedycollectief Comedytrain toen hij vanaf de jaren negentig met zijn cabaretvoorstellingen de theaters veroverde.

De pers over Ontroert :

Volkskrant (****)
“Ontroert maakt vooral duidelijk wat een behendige en expressieve verteller Van Sauers is.”

Telegraaf (****)
“Eric van Sauers is terug. Nog even grappig als altijd.”

Parool (****)
“Van Sauers slaat met Ontroert een mooie nieuwe weg in. Zijn verongelijkte houding is nog steeds vreselijk grappig, maar hij vertelt vooral een intiem verhaal over sterfelijkheid. (…) Hij doet precies wat de titel van zijn voorstelling belooft. Hij ontroert.”
Meer info