Eenzame Begeerte

Eenzame Begeerte

Theatergroep Suburbia

Toneel | Uitdagend

Prijzen

1e rang: € 20,00

Liefde, lust en venijn

De broeierige eerste ontmoeting op het strand tussen een jonge man en een vrouw, Thomas en Marie. Twee hunkerende lichamen wanhopig op zoek naar iemand om wat warmte van te stelen. En dan, twintig jaar later en duizenden verwijten verder, leven ze een giftig huwelijk.

Een rauw acteursduel over liefde, lust en venijn, gespeeld door topcast Lot van Lunteren (‘Winterbloemen’, ’FIFA Blatter, De val van de voetbalkeizer’) en Stefan Rokebrand (winnaar Musical Award 2016 ‘Chez Brood’, ‘Soldaat van Oranje’).

Het jonge regietalent Olivier Diepenhorst regisseert ‘Eenzame begeerte’. De voorstelling is gebaseerd op het tweeluik ‘Lunch’ en ‘De boog van Ulysses’ van Steven Berkoff, enfant terrible van het Britse theater.

De pers is unaniem enthousiast over Eenzame Begeerte. Een paar van de prachtige quotes:

"Lot van Lunteren blinkt uit in haar cynische en verleidelijke toneelspel" ~ de Volkskrant (4 sterren)

"De sterke acteurs en de wrange poëzie, tillen deze sappige voorstelling ver boven een gemiddeld relatiedrama uit." ~ Trouw (4 sterren)

"De briljante teksten van Berkhoff, in een al even briljante vertaling van Ingmar Heytze, staan haaks op het Ken-en-Barbie decor." ~ Theaterkrant (4 sterren)

"Eenzame begeerte neemt de tijd om toe te werken naar een prachtig slotbeeld." ~ NRC (3 sterren)

Regie: Olivier Diepenhorst - vertaling: Ingmar Heytze