Dirk Scheele 2+

Dirk Scheele 2+

Feest!!!

Kindertheater

Prijzen

1e rang: € 14,00
2e rang: € 11,00

De leukste liedjes van Dirk in een popconcert voor kinderen

Op veler verzoek gaat Dirk Scheele op tournee met een echte rock & rollband. Hij speelt zijn leukste en bekendste kinderliedjes tijdens een echt popconcert voor kinderen vanaf 2 jaar.
Niks is Dirk te gek en jullie mogen natuurlijk allemaal meedoen. Het popconcert wordt een daverend dansfeest als we samen gaan dansen op een swingende discomedley van Dirks liedjes. Als klap op de vuurpijl heeft Dirk een aantal leuke en grappige muzikale verrassingen voor jullie in petto. Het wordt één groot feest en Dirk heeft er nu al zin in!

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’

Spel en muziek; De Liedjesband - regie: Hans Thissen