De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen 5+

De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen 5+

Meneer Monster

Kindertheater

Prijzen

1e rang: € 14,50
2e rang: € 13,00

Van de makers van ‘De kleine mol…’ en ’De Gruffalo’

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?
Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd* en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.
'De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen' is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

De pers schreef over De Waanzinnig Boomhut van 13 verdiepingen:

"In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit" ~ Theaterkrant (4 sterren)

"Het trio acteert met zo'n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt" (...) Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks add-sympthonen" ~ Volkskrant

"Het is gewoon zo goed, zit zo slim in elkaar. [...] Het is theater dat alle kinderen van Nederland, en hun ouders, en die in België moeten zien. Omdat dit de kracht is van theater. Omdat wie dit als kind mag zien heeft geproefd van waarom kunst, theater, verbeeldingskracht tot de mooiste dingen van het leven hoort en dat dat gekoesterd mag worden. [...] Gaan! Niet twijfelen. Gaan." ~ Musicalnieuws

"Dit soort kronkels, losgeslagen creativiteit, bijgefantaseerdtastisch decor, energieke acteurs en hilarische gebeurtenissen maken deze voorstelling echt Waanzinnig! Laat de vindingrijke chaos dus maar beginnen." ~Theaterparadijs (5 sterren)

*Andy en Terry hebben ons beloofd dat het een theaterknaller wordt boordevol indrukwekkende theater-technische snufjes

Meneer Monster maakte eerder de voorstellingen 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft', 'De Gruffalo' en 'Fantastische Meneer Vos'.

Spel: Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven - regie: Liesel Badorrek - script: Richard Tulloch