De Familie van Nielie breekt de tent af! 6+

De Familie van Nielie breekt de tent af 6+

Theatergroep Kwatta & Oorkaan

Kindertheater | Muziektheater

Prijzen

1e rang: € 17,50
2e rang: € 15,00

Spannend familie-avontuur bomvol liedjes, in een wereld waar alles mogelijk is

De Familie van Nielie, een splinternieuw gezin, woont sinds kort met elkaar onder een dak. Samen met een hond, een varkentje, oma en een filosoof in de kast.

Het is winter, iedereen heeft het koud, Jonathan is jarig en dan…. gebeurt er iets waardoor de zon gaat schijnen en de Familie van Nielie zich plotseling in het hartje van de zomer bevindt. Maar de Familie van Nielie is niet alleen. Ziet Jonathan dubbel, of zijn dat echt twee meisjes die sprekend op elkaar lijken? En wat komt daar met stramme passen aangebliep-bliep-bliept? Waarom krijgt oma Wil steeds geheimzinnige telefoontjes? Als een groot gevaar dreigt, lijkt Jonathan de enige die de familie kan redden. Maar waar is hij gebleven? Kan iets tegelijkertijd echt en niet echt zijn?

Bij de Familie van Nielie weet je het maar nooit. Geen wonder dat ze verzeild raken in een wereld waar in de winter de zon altijd schijnt, robots een hart hebben, oma’s geheimzinnige missies krijgen en niets is wat het lijkt.

De Familie van Nielie is een voorstelling over een kersvers samengesteld gezin. Avontuurlijk muziektheater voor de hele familie (vanaf 6 jaar), bomvol liedjes, live muziek en poppen. De Familie van Nielie breekt de tent af is een coproductie met Oorkaan.Kidsweek * * * *' .... Ook moet je je nieuwsgierigheid in bedwang houden. Aan het eind van de voorstelling wordt er een pakket bezorgd voor oma. Wat daarin zit krijg je pas volgend jaar te weten.'

Kidsproof: 'Een verhaal met een mooie moraal, sprekende liedjes en humor voor alle leeftijden.'
Meer info

Tekst: Simon van der Geest - regie: Josee Hussaarts - componist: Steven Kamperman - spel: o.a. Gustav Borreman, Joost Dekker, Marieke van Leeuwen en Lieneke Le Roux Oorkaan-musici: o.a. Bart Lelivelt (accordeon), Chris Saris (slagwerk) en Jesse Faber (basklarinet) - poppen: Siem van Leeuwen