De dag dat ik Robert Long ontmoette

De dag dat ik Robert Long ontmoette

Met o.a. Maaike Widdershoven

Theaterconcert

Prijzen

1e rang: € 28,00
2e rang: € 25,00

Ontroerend, grappig en persoonlijk

Robert Long zou 75 jaar geworden zijn dit theaterseizoen; een mooi moment om zijn liedjes weer te laten horen.
Hij zou nu de titel van singer-songwriter hebben gekregen en hij verdient die titel als geen ander! Het publiek wil meestal dat de originele songs door de ‘meester’ zelf worden gezongen, maar als die niet meer kunnen worden uitgevoerd door hem, dan zoeken we graag naar goede solisten die in staat zijn om zijn liedjes weer tot leven te brengen in een theaterconcert waarbij ongeveer 24 mooie liedjes op een eerlijke en verrassende manier zullen worden uitgevoerd.

De bekende en ook nog onbekende liedjes zijn prachtig gearrangeerd en zullen worden gezongen en verbonden door soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen.
Wat een verrassing: kenden zij Robert Long? Hebben ze hem ooit ontmoet?

Ja zij hebben ooit Robert ontmoet op een dag in hun leven en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt. Hoe? Dat vertellen ze in de voorstelling en ze zullen hem eren met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes.
Ze worden daarbij muzikaal bijgestaan door een combo onder leiding van Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt.
Meer info

Met: Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst, Roberto de Groot - tekst & composities: Robert Long - script: Ivo de Wijs - regie: Eddy Habbema - combo: Peter van der Zwaag, Christan Grotebreg, Peter Krako