De dag dat ik Robert Long ontmoette

De dag dat ik Robert Long ontmoette

Met Maaike Widdershoven, Job Bovelander ea

Theaterconcert | Ontroerend

Prijzen

1e rang: € 29,50
2e rang: € 27,00

Ontroerend, grappig, eerlijk en verrassend

In 2019 - toen deze voorstelling voor een uitverkochte zaal stond - zou Robert Long 75 jaar geworden zijn. Toen maar na het grote succes van de tournee, nog steeds een mooi moment om zijn liedjes weer te laten horen.
Hij zou nu de titel van singer-songwriter hebben gekregen en hij verdient die titel als geen ander! We weten, u mist de meester zelf maar vanavond hoort u vier solisten die hem ooit ontmoet hebben en op wie deze ontmoeting een blijvende indruk heeft gemaakt. Onder leiding van Peter van der Zwaag, die jarenlang met Robert Long samenwerkte, brengen ze liedjes tot leven, vertellen ze ontroerende, grappige en persoonlijke verhalen. U hoort hem weer, eerlijk en verrassend.

Hoe ziet uw theaterbezoek eruit?
Vanaf nu werken wij met een coronatoegangsbewijs. Dit is vanuit de overheid verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Met deze maatregelen mogen wij de volledige zaalcapaciteit gebruiken en hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden worden tussen het publiek.
Meer info

Met: Maaike Widdershoven, Job Bovelander, Wil van der Meer, Julia Herfst - tekst & composities: Robert Long - script: Ivo de Wijs - regie: Eddy Habbema - combo: Peter van der Zwaag, Christan Grotebreg, Peter Krako