Buurman & Buurman 4+

Buurman & Buurman 4+

A JE TO!

Kindertheater

Prijzen

1e rang: € 17,50
1e rang jeugdprijs: € 15,00
2e rang: € 15,50
2e rang jeugdprijs: € 13,00

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Buurman en Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden op tv al dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop!

Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…?

Voor de 4e maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt (bekend van o.a. de Nijntje musicals en Hoe overleef ik...) en taalkunstenaar Ivo de Wijs (Jungleboek, Pippi zet de boel op stelten!) de Tsjechische buurmannen tot leven.

De pers schreef over A JE TO:

"A je to is meer dan een voorstelling die drijft op de populariteit van de kinderserie. Aan alle onderdelen is serieus zorg besteed" en "Het toneelbeeld is sterk en het script is levendig" ~ Theaterkrant

"Buurman en Buurman zijn gewoon: groot, klungelig, lief, grappig en soms een beetje dom en vooral om heel hard om te lachen en spontaan van te houden." ~ Musicalnieuws
Meer info

Script: Jelle Kuiper - liedteksten: Ivo de Wijs - muziek: Erik de Reus - regie: Bruun Kuijt