Brandweerman Sam 2+

Brandweerman Sam 2+

Het Grote Kampeeravontuur

Kindertheater

Prijzen

1e rang: € 18,00
1e rang jeugdprijs: € 16,00
2e rang: € 15,50
2e rang jeugdprijs: € 13,50

Beleef de spannende avonturen van de held uit Piekepolder

Met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam terug naar het theater. Na het megasucces van Sam redt het Circus beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in ‘Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur’.

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur

Kom verkleed!
Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!

Maak kans op een kampeervakantie en entree voor Mattel Play!
We mogen een hele leuke prijs weggeven aan één van de bezoekers van de familiemusical Brandweerman Sam. Iedereen die kaartjes koopt voor deze voorstelling in de Purmaryn (en dus ook iedereen die al kaartjes heeft!) maakt kans op een kampeervakantie voor 4 personen bij De Schatberg én entreekaartjes voor Mattel Play!, een speelparadijs waar je allerlei kinderhelden kunt ontmoeten, waaronder Brandweerman Sam en Bob de Bouwer.

De winnaar wordt in de week na de voorstelling bekend gemaakt. Theater de Purmaryn neemt contact op met de winnaar van deze prijs.
Meer info