Alice in Wonderland 4-8 jaar (1)

Alice in Wonderland 4-8 jaar

Klein Amsterdam Producties

Kindertheater

Prijzen

1e rang: € 7,50

Online voorstelling voor iedereen van 4 t/m 8 jaar

In samenwerking met Bureau vanaf 2 presenteren wij in de vakantie elke dag 3 online kindervoorstellingen. Een familieticket kost € 7,50 en voorstellingen blijven 24 uur beschikbaar.

De rups en Alice keken elkaar een tijdje zwijgend aan.
‘Wie ben jij?’ vroeg de rups.
Een beetje verlegen antwoordde Alice:
‘Op dit moment weet ik dat niet zo goed, meneer. Ik weet nog wel wie ik was toen ik vanmorgen opstond, maar sindsdien ben ik geloof ik al een paar keer veranderd.’

Al meer dan 150 jaar geleden schreef Lewis Carroll het boek “Alice’s Adventures in Wonderland’’. Inmiddels kent iedereen het blonde meisje in het blauwe jurkje. Maar Alice is veranderd. En hoe! Ze heeft haar blauwe jurkje verruild voor een hoodie. Haar keurige schoentjes voor stoere gympen. En huilen? Daar doet ze niet meer aan! Alice kijkt stoer de wereld in door haar ronde brilletje. Maar als Alice veranderd is, is Wonderland dan nog wel hetzelfde? Heeft het konijn nog wel haast? Is de rups nog wel raadselachtig, de hoedenmaker zo gek als een deur. Of is iedereen een beetje in de war?

In deze voorstelling van Mariska Simon maken we kennis met Alice en Wonderland zoals zij verbeeld zijn door illustrator Floor Rieder; fris, eigentijds en prachtig vormgegeven. Een visueel feestje vooral geschikt voor stoere kinderen die net als Alice niet bang zijn om een klein beetje te veranderen.

Deze voorstellingen kunnen niet betaald worden met vouchers van Theater de Purmaryn