4 Chabots

4 Chabots

Literaire Salon

Prijzen

1e rang: € 12,50

Een unieke Literaire Salon met Bart, Splinter, Sebastiaan èn Maurits Chabot

In januari 2020 verscheen het alom lovend ontvangen ‘Mijn vaders hand’. In deze onthutsende roman kijkt Bart Chabot zijn jeugd eindelijk in de ogen. Bart Chabot (1954) is dichter, schrijver en podiumdier. Wie aan Chabot denkt, denkt aan beweging. Achter zijn bril sprankelen tomeloze energie en verbeelding, die zijn vastgelegd in zijn poëzie, verhalen en biografieën.
Splinter Chabot (1996) is programmamaker, politieke junkie en rasoptimist. David Bowie en Prince zijn zijn voorbeelden; vrijgevochten individuen die voor Splinter het leven lieten dansen. Hij schreef het boek ‘Confettiregen’. Een prachtig, ontwapenend en ontroerend verhaal.
Maurits Chabot (1992) In oktober komt het boek 'Het papieren paleis' De noodzaak van een menselijker rechtssysteem' uit dat hij schreef met Maurits Barendrecht.
Sebastiaan Chabot (1989) schreef ‘De slaap die geen uren kent’. Een verhaal over vier generaties binnen één familie die ieder op hun eigen manier verlangen iets gedenkwaardigs te doen, uit angst niet te worden herinnerd.De Literaire Salons worden georganiseerd in nauwe samenwerking met boekhandel Het Leesteken. Boekhandel Het Leesteken (Zuidersteeg, Purmerend) is dé plek waar iedereen terecht kan voor leesinspiratie, persoonlijk advies, lezingen en evenementen.