Nieuws

Verkoop van het nieuwe seizoen is gestart!

De verkoop voor de eerste voorstellingen is gestart! Koop nu uw kaarten, of schrijf u nog in op de wachtlijst voor onze andere voorstellingen.

Verkoop t/m 16 oktober is gestart!

De verkoop voor de voorstellingen t/m 16 oktober is al gestart. U kunt dus al kaarten kopen voor onder andere Simone Kleinsma, Yentl en de Boer, Jandino en The Bluebirds. Bekijk het hele overzicht met voorstellingen op onze programmapagina >

Hoe ziet uw theaterbezoek eruit?
Vanaf nu werken wij met een coronatoegangsbewijs. Dit is vanuit de overheid verplicht vanaf 20 september voor iedereen van 13 jaar en ouder. Met deze maatregelen mogen wij tweederde van onze zaalcapaciteit gebruiken en hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden worden tussen het publiek. Het laatste nieuws over de coronamaatregelen vindt u hier >

Voorinschrijving

Om goed in te kunnen spelen op eventuele veranderingen in verband met Covid werken wij voor de rest van het seizoen nog met een voorinschrijving. In plaats van het kopen van kaarten, zet u zich op een wachtlijst, wilt u op de wachtlijst voor meerdere voorstellingen dan moet u zich per voorstelling inschrijven. U krijgt zelf geen bevestiging van deze wachtlijst inschrijving, maar deze wordt wel opgeslagen in ons systeem.
Doordat wij met wachtlijsten werken hoeft u nog geen geld of vouchers uit te geven voor voorstellingen die wellicht niet doorgaan, verplaatst worden of weer omgeruild moeten worden vanwege een wijziging in de zaalcapaciteit.

Uiterlijk een maand voor aanvang van de voorstelling krijgt u bericht dat u kunt gaan bestellen. De mensen die bovenaan de wachtlijst staan krijgen als eerste bericht. We gaan dus uit van het ‘wie-het-eerst-komt-het-eerst-maalt’ principe.

Heeft u nog kaarten?

Heeft u nog kaarten voor een voorstelling die verplaatst is naar volgend seizoen? Dan blijven die natuurlijk geldig. We nemen uiterlijk een maand voor aanvang van de voorstelling contact met u op over deze kaarten.

Had u kaarten voor een voorstelling die geannuleerd is en nu opnieuw op het programma staat?

Dan heeft u van ons een voucher ontvangen en hebben wij u voorrang beloofd wanneer we deze voorstelling opnieuw in de verkoop nemen. Dat komt ook helemaal goed. We nemen hierover uiterlijk een maand voor aanvang van de voorstelling contact met u op. U kunt zich voor de zekerheid ook nog inschrijven op de wachtlijst als u dat prettig vindt, maar dit hoeft niet per se. 

Brochure

In september volgt een brochure. Ook hiervoor gaan we in eerste instantie uit van het programma van september t/m december 2021.

Vragen?

Onze kassa is dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur geopend. U kunt weer langskomen aan de balie, maar u kunt natuurlijk ook bellen (0299 432205) of mailen (kassa@depurmaryn.nl). Ook aan de kassa kunt u zich opgeven voor de wachtlijst. Maar online inschrijven gaat sneller.