Nieuws

Theater voor een kerstpakket

Ook dit jaar kan iedereen zijn kerstpakket inruilen tegen theaterkaarten. De pakketten die we in ontvangst nemen, worden gedoneerd aan de Voedselbank in Purmerend.

Op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 december kunt u uw kerstpakket komen inleveren bij de kassa van theater de Purmaryn op Waagplein 1, Purmerend. In ruil hiervoor krijgt u twee vrijkaarten voor een avontuurlijke voorstelling. Wees er snel bij, want OP = OP.

De kassa is geopend van 10.30 uur tot 15.30 uur. Op zaterdag 22 december kunt u uw kerstpakket tot uiterlijk 14.00 inleveren.

Alleen ongeopende pakketten

Uw ingeleverde pakketten worden gedoneerd aan de Voedselbank. In overeenstemming met de doelstelling van de Voedselbank, worden er alleen ongeopende (voedsel)kerstpakketten aangenomen. We zijn hier heel streng in omdat in het verleden helaas soms ander opvulsel werd gebruikt. Dat past niet bij onze kerstgedachte. Opnieuw dicht getapete pakketten worden geweigerd. Die kunt u uiteraard altijd bij de Voedselbank brengen (Van IJsendijkstraat 164-A Purmerend).