Nieuws

Start voorinschrijving

Vanaf vrijdag 18 juni starten wij de voorinschrijving voor ons programma van september t/m december 2021.

Wat fijn dat we weer wat meer bewegingsruimte hebben en dat ook de culturele sector vanaf 5 juni haar deuren weer mag openen. Vanwege de verbouwing van onze backstage richten wij ons op een volwaardig nieuw theaterseizoen vanaf september. Op vrijdag 18 juni aanstaande maken wij ons programma voor de maanden september t/m december bekend op onze website.

Voorinschrijving

Om goed in te kunnen spelen op eventuele veranderingen in verband met Covid werken wij met een voorinschrijving. In plaats van het kopen van kaarten, zet u zich op een wachtlijst, wilt u op de wachtlijst voor meerdere voorstellingen dan moet u zich per voorstelling inschrijven. Doordat wij met wachtlijsten werken hoeft u nog geen geld of vouchers uit te geven voor voorstellingen die wellicht niet doorgaan, verplaatst worden of weer omgeruild moeten worden vanwege een wijziging in de zaalcapaciteit.

Uiterlijk een maand voor aanvang van de voorstelling krijgt u bericht dat u kunt gaan bestellen. De mensen die bovenaan de wachtlijst staan krijgen als eerste bericht. We gaan dus uit van het ‘wie-het-eerst-komt-het-eerst-maalt’ principe.

Brochure

In september volgt een brochure. Ook hiervoor gaan we in eerste instantie uit van het programma van september t/m december 2021.

Vragen?

Onze kassa is dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur geopend. U kunt weer langskomen aan de balie, maar u kunt natuurlijk ook bellen (0299 432205) of mailen (kassa@depurmaryn.nl). Ook aan de kassa kunt u zich opgeven voor de wachtlijst. Maar online inschrijven gaat sneller.