Nieuws

Seniorenkoor Sing in Hendrik Groen

Op vrijdag 7 februari komt het nieuwe toneelstuk van Hendrik Groen naar de Purmaryn. Ook seniorenkoor Sing! uit Purmerend staat deze avond op het podium. Zij figureren in de voorstelling als bewoners van het verzorgingshuis en zingen natuurlijk een aantal nummers.

Na het succes van de eerste toneelversie van Hendrik Groen komt de knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater! Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.

Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.

Kaarten voor Hendrik Groen - Zolang er leven is bestelt u hier online >

Of bel de kassa op 0299 432205