Nieuws

Martijn Koning verplaatst naar 2 december 2020

Onder aan dit bericht staat een persoonlijke toelichting van Martijn Koning.


Zoals u wellicht uit de media heeft vernomen moeten we de voorstelling van Martijn Koning van 13 maart a.s. annuleren. De voorstelling is al weer als reprise geboekt op woensdag 2 december 2020 dus, een vervangende datum is er al.
 
Heeft u kaarten?
Als u op deze datum kunt, hoeft u niets te doen. Uw toegangsbewijs blijft geldig.
Bent u verhinderd? Stuur uw tickets dan vóór 20 februari a.s. naar ons retour: Theater de Purmaryn, Antwoordnummer 55, 1440 VB Purmerend (geen postzegel nodig).
Heeft u e-tickets? Dan kunt u deze mailen naar kassa@depurmaryn.nl. Vermeld in beide gevallen wel uw naam en IBAN.
 
Wij storten het geld zo spoedig mogelijk terug op uw rekening. Excuus voor het ongemak en graag tot ziens.


"Lieve mensen,
Ik ben mezelf een klein beetje voorbij gehold. Ik maak elk jaar een nieuwe theatershow. En soms maak ik er zelfs twee. Maar het plan om in een jaar drie shows te maken is te veel gebleken. Koning van de Dieren, en de oudejaarsshow, en ook nog Koning van de Toekomst kan dus niet. Voor Koning van de Toekomst heb ik meer tijd nodig. Anders heet mijn volgende show Koning van de Burnout. Daarom heb ik met pijn in het hart, maar met blijdschap in het verstand, besloten om de optredens van de komende vier maanden te verplaatsen om meer tijd te hebben voor het schrijven en het ontwikkelen van de show. Hoe toepasselijk: Koning van de Toekomst verplaats ik een stukje naar de toekomst."