Nieuws

Het komt goed met uw kaarten!

We zijn nu inmiddels een aantal weken gesloten en informeren u over de stand van zaken. Lees hier alle informatie over uw kaarten, de voorverkoop en het nieuwe theaterseizoen.

Lief publiek,

Sinds de intelligente lock down zijn alle theaters, artiesten en impresariaten duizenden voorstellingen aan het verplaatsen, een megaklus, waarvoor wij steeds uw geduld en begrip vragen.

We missen ruim 60 voorstellingen die zouden plaatsvinden tussen 12 maart en 1 juni. We zijn contractueel verplicht alle voorstellingen te verplaatsen. Met de noodzakelijke verlenging van de lock down regels wordt dit voor een aantal producties echter onmogelijk. Deze voorstellingen mochten worden geannuleerd.
 
Geannuleerde voorstellingen
Rond 14 mei (papieren tickets duren langer) krijgt iedereen die beschikt over tickets voor geannuleerde voorstellingen een voucher (digitaal of post – dat hangt ervan af of u het ticket online of aan de balie kocht). We hopen natuurlijk met heel ons theaterhart dat u deze houdt om op een later moment te genieten van een mooie voorstelling. Want we geloven er in: die tijd komt weer!
De vouchers blijven 24 maanden geldig. Heeft u liever uw geld terug? Dat kan ook. Wanneer wij uw  voucher naar u sturen ontvangt u hier meer informatie over. We kunnen dit om administratieve redenen niet doen vóórdat u de voucher ontvangt.

Het gaat op dit moment om de volgende voorstellingen:
50 jaar Café Bolle Jan, MaxTak, Goodbye Norma Jeane, The Rod Stewart Story, Judas, The Soul Preacher, Esther Gerritsen, Meiden van LOS, Beth & Flo, Lucky Fonz III, Opera Pietje en Coen Verbraak.

Later kan deze lijst met geannuleerde voorstellingen nog uitgebreid worden.

Overige voorstellingen – toch nog even geduld
Over de voorstellingen waarvan nog niet duidelijk is naar wanneer ze verplaatst worden, kunnen we helaas nog niets zeggen. Ook niet aan de mensen die wél een voucher krijgen voor de geannuleerde voorstellingen en nog andere voorstellingen zouden gaan zien. Na 1 juni komen we hier bij u op terug.
 
Het komt goed met uw kaarten
Uw gekochte kaarten blijven in ieder geval geldig. Mocht verplaatsing geen optie zijn, dan gaan wij uiteraard op zoek naar een compensatie, zoals een vervangende voorstelling, een voucher of restitutie. Zodra er meer bekend is, informeren wij u hierover en nemen we contact met u op. Houdt u er rekening mee dat dit enige tijd nodig heeft. Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw Directies (VSCD). Net als vele andere theaters. Iedereen volgt de richtlijnen die de VSCD opstelt zodat we vanuit de cultuursector op hetzelfde moment en eenduidig met u kunnen communiceren over uw tickets.

Art Locale
Als u kaarten heeft voor een van onze art locale voorstellingen, dan krijgt u daar apart bericht van.

Nationale Theaterkassa
Heeft u kaarten via de Nationale Theaterkassa of een andere partij gekocht? Dan kunt u met hen contact opnemen over de afhandeling van uw kaarten.

Voorverkoop wordt uitgesteld
Er is door alle maatregelen veel onduidelijk over het programma voor volgend theaterseizoen. Een aantal voorstellingen zal in seizoen 2020/2021 ingehaald moeten worden. Nieuwe voorstellingen die al op de planning stonden kunnen misschien niet doorgaan. Omdat er zoveel onduidelijk is kunnen wij op dit moment geen duidelijkheid geven over de programmering voor volgend seizoen. De voorverkoop (die gepland stond op zaterdag 16 mei) wordt dus uitgesteld. Wij beraden ons, in overleg met andere theaters, over een nieuw moment voor de voorverkoop. We houden u natuurlijk op de hoogte.

Tegoedbonnen verlengd
Mocht u nog in bezit zijn van een tegoedbon van vóór de sluiting, dan is de geldigheid daarvan verlengd t/m december 2020.
Normaal gesproken zijn onze tegoedbonnen geldig tijdens het seizoen waarin ze uitgegeven zijn én voor de voorverkoop van het daarop volgende seizoen. Omdat er vanaf 12 maart geen voorstellingen hebben kunnen plaatsvinden in ons theater kunnen veel mensen hun tegoedbon niet inwisselen. We hebben dus besloten de geldigheid van onze tegoedbonnen te verlengen tot 31 december 2020.

Steuntje in de rug
We krijgen veel vragen van het publiek of er ‘iets’ gedaan kan worden om de theatersector te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u, wanneer onze deuren opengaan, weer op bezoek komt in ons theater. Wilt u ons theater ook in deze tijd steunen? Dan kunt u VIPP'er worden. Deze bijdrage geeft ons net dat steuntje in de rug om ook deze periode overeind te blijven. Klik hier voor meer informatie.

We danken u voor uw begrip, geduld en het vertrouwen. Wij zullen u persoonlijk berichten zodra er meer duidelijkheid is. Zorg goed voor uzelf en elkaar, we hopen u snel weer te zien!

Directie en medewerkers van Theater de Purmaryn