Nieuws

Charly Luske special guest bij Queen The Music

Charly Luske bracht eerder dit seizoen een ode aan George Michael voor een uitverkochte zaal. Onlangs werd bekend dat hij ook special guest is bij het theaterconcert Queen The Music.

Afgelopen seizoen was hij veelvuldig in de theaters te zien in ‘The Story of George Michael’, maar ook de indrukwekkende songs van Freddy Mercury en zijn band schuwt hij niet. Charly Luske is special guest bij een aantal concerten van Queen The Music. En Theater de Purmaryn is er daar één van.

Een negenkoppige band, met vier topvocalisten en special guest Charly Luske brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie! QUEEN The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken en bevat veel nieuwe én verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen repertoire. Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics), Timothy Drake (de beste Freddie Mercury vertolker van Nederland), Michelle Splietelhof én Kristian Salisbury zijn de leadvocalisten.
Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen, die met haar ongelofelijke gelijkenis zowel qua uiterlijk als stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische 'Barcelona'.

In Queen The Music komen alle grote hits voorbij zoals: I Want it All, Play The Game, I Want to Break Free, Somebody to Love, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, We Will Rock You, The Show Must Go On, Don’t Stop Me Now en natuurlijk Bohemian Rhapsody!

Klik hier om kaarten te reserveren >