Kinderboekenweek in Purmerend

Kinderboekenweekfeest

zondag 6 oktober

Reis mee!

Allemaal instappen! Met het thema ‘Reis mee!’ gaan we op reis in kinderboeken. Niet de bestemming maar het vervoer erheen staat centraal. Met een boek kun je elke reis maken die je wilt. Van een rondje op de step in de buurt tot aan een ruimtereis door het heelal.
Samen met Het Leesteken en Bibliotheek Waterland organiseren we een dag met leuke activiteiten en twee mooie kindervoorstellingen.


interactief theater 5+
Lieve Lieven
Daan Draait
zo 6 okt | grote zaal | 13.15, 14.30 en 15.45 uur | € 8,50

Een feestelijke mee-doe-voorstelling

Heb je je wel eens afgevraagd wat er zou gebeuren als een boek echt tot leven zou komen? Met behulp van onzichtbare Fantasy Reality helms en speciale koptelefoons brengt Lieve Lieven je naar werelden die je niet voor mogelijk had gehouden.
In groepjes van maximaal 50 deelnemers word je opgeslokt in een leesavontuur waarin je zelf de hoofdrolspeler bent. Met behulp van silent disco techniek beleef en speel je samen een verhaal over vriendschap en een reis door de taal.

* Maximaal 1 ouder per reservering


verteltheater 4+
Reis mee met Lot Lohr
zo 6 okt | kleine zaal | 13.30 en 15.00 uur | € 8,50

In de Kinderboekenweek gaan we op reis door verhalenland! We kunnen met de trein, de auto, de fiets, step een vliegtuig of zelfs met een raket. O, we kunnen ook doen alsof we Klein Duimpje zijn en dan gaan we op stap met onze Zeven Mijlslaarzen! Of een Heks en dan reizen we met ….. een bezem! Kom luisteren, dan maken we er een leuk uitstapje van. Gespeeld door Lot van Sesamstraat.