Arrangementen

Maak uw theaterbezoek compleet met één van onze leuke arrangementen.

Gezellig in de pauze

Pauze arrangement € 6,50 per persoon

We hebben een tafel voor u klaar staan als de pauze begint. Een plankje met oude kaas, ossenworst en olijven en een drankje uit Hollands assortiment om het eerste deel van de voorstelling te bespreken. En mooi op tijd weer klaar voor het tweede deel.

Reserveer hier uw pauze arrangement

Niet meteen naar huis

Nazit arrangement € 6,50 per persoon

Na afloop van uw voorstelling is er plaats voor u aan de bar of aan de tafel. Niet meteen naar huis maar nog even gezellig nakaarten. Een plankje met oude kaas, ossenworst en olijven en een drankje uit Hollands assortiment maken uw theaterbezoek compleet geslaagd.

Reserveer hier uw nageniet arrangement

Prosecco verwennerij

Prosecco arrangement € 7,50 per persoon

In de pauze of na afloop van de voorstelling, staat er een glaasje prosecco met luxe amusehapjes voor u klaar op een gereserveerde tafel.

Reserveer hier uw Prosecco verwennerij arrangement

High tea

High tea arrangement € 19,50 p.p., High tea de Luxe € 22,00 p.p.

Het Grand Café serveert 2 varianten van High Tea. Het verschil is dat bij de High Tea de Luxe vooraf een glaasje prosecco wordt geserveerd.

Reserveer hier uw High Tea

Schuif aan bij de lunchtafel

Lunch arrangement € 9,50 per persoon

Bij een aantal voorstellingen is er de mogelijkheid om zich aan te melden voor de gezellige ‘aanschuif’ lunchtafel. De aanvang van de lunchtafel is altijd 1 uur voor de voorstelling. Diverse belegde broodjes, fruit en yoghurt staan op tafel. Daarnaast kunt u kiezen uit een glaasje melk of jus d’Orange. Ter afsluiting van de lunch krijgt u een kopje koffie, thee of cappuccino aangeboden.

U kunt de lunchtafels aan de kassa én online reserveren

Kinderpartijtjes

€ 15,00 per kind (op sommige voorstelling geldt een toeslag)

Bezoek met je vriendjes een leuke voorstelling en geniet van een feestelijk kindermenu met limonade en een mooi versierde tafel! De jarige job krijgt van De Purmaryn een cadeautje.

De kinderpartijtjes zijn uitsluitend via de kassa te reserveren.
Na de reservering neemt u contact op met het Theater Café om de details te bespreken.