Arrangementen

Maak uw theaterbezoek compleet met één van onze leuke arrangementen.

Gezellig in de pauze

Pauze arrangement

We hebben een tafel voor u klaar staan als de pauze begint. Een plankje met oude kaas, ossenworst en olijven en een drankje uit Hollands assortiment om het eerste deel van de voorstelling te bespreken. En mooi op tijd weer klaar voor het tweede deel.

Niet meteen naar huis

Nazit arrangement

Na afloop van uw voorstelling is er plaats voor u aan de bar of aan de tafel. Niet meteen naar huis maar nog even gezellig nakaarten. Een plankje met oude kaas, ossenworst en olijven en een drankje uit Hollands assortiment maken uw theaterbezoek compleet geslaagd.

Prosecco verwennerij

Prosecco arrangement

In de pauze of na afloop van de voorstelling, staat er een glaasje prosecco met luxe amusehapjes voor u klaar op een gereserveerde tafel.

High tea

High tea arrangement € 19,50 p.p., High tea de Luxe € 22,00 p.p.

Het Grand Café serveert 2 varianten van High Tea. Het verschil is dat bij de High Tea de Luxe vooraf een glaasje prosecco wordt geserveerd.

Reserveer hier uw High Tea

Schuif aan bij de lunchtafel

Lunch arrangement € 11,50 per persoon*

Bij een aantal voorstellingen is er de mogelijkheid om zich aan te melden voor de gezellige ‘aanschuif’ lunchtafel. De aanvang van de lunchtafel is altijd 1 uur voor de voorstelling. Diverse belegde broodjes, fruit en yoghurt staan op tafel. Daarnaast kunt u kiezen uit een glaasje melk of jus d’Orange. Ter afsluiting van de lunch krijgt u een kopje koffie, thee of cappuccino aangeboden.

Vier je feestje in De Purmaryn

Zoetig partijtje € 5,00 per kind*
Taart en limonade

Hartig partijtje € 7,50 per kind*
Friet, kipnuggets, frikadellen en limonade

Bezoek aansluitend een voorstelling en de jarige Job mag GRATIS.
De jarige Job krijgt een cadeautje én gratis toegang tot de voorstelling (min. 4 kinderen per jarige en alléén i.c.m. een kinderpartijtje). Reserveer bij het Theater Café.

* exclusief voorstelling