Corona updates

De maatregelen rond het coronavirus hebben veel impact op de cultuursector. En dus ook op Theater de Purmaryn. Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws.

Nieuw theaterprogramma vanaf september!

In september presenteren wij ons nieuwe theaterprogramma voor de maanden september t/m december. We werken momenteel aan een brochure en een planning voor de voorverkoop.

Daarover hoort u na de zomervakantie meer!

Corona protocol

Om uw bezoek zo ontspannen en veilig mogelijk te maken, hebben we diverse aanpassingen in het theaterbezoek gemaakt. Deze zijn vastgelegd in ons corona protocol.

Het belangrijkste voor uw bezoek is dat u uw eigen verantwoordelijkheid neemt. Heeft u klachten, blijf thuis. Al onze maatregelen zijn geen garantie voor het niet besmet raken met een (Corona-Covid-19) virus. Maar met de genomen maatregelen wordt dit tot een minimum beperkt.

Vouchers zijn verstuurd

Iedereen die tussen 12 maart en 1 juni naar een voorstelling bij ons zou gaan heeft inmiddels een voucher gekregen ter waarde van het betaalde entreegeld. Dit geldt ook voor voorstellingen die later mogelijk nog verplaatst zullen worden.
Inmiddels wordt namelijk steeds duidelijker dat een bezoek aan het theater nog lange tijd anders zal zijn. Er blijft daardoor veel onduidelijk voor komend seizoen. Daarnaast voorzien we ook dat we na de zomer slechts met een hele kleine zaalbezetting open mogen waardoor we u geen plaats in de zaal kunnen garanderen.
Iedereen heeft de voucher inmiddels toegestuurd gekregen. De voucher is tot 24 maanden na afgifte geldig en al die tijd ook in te wisselen voor geld of een (gedeeltelijke) donatie.

Vragen?

We hebben een lijst met veelgestelde vragen gemaakt. Kijk eerst of uw vraag daar tussen staat.
We zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 11.00 en 14.00 uur op 0299 432205. En u kunt ons natuurlijk ook mailen: kassa@depurmaryn.nl.