Corona updates

De maatregelen rond het coronavirus hebben veel impact op de cultuursector. En dus ook op Theater de Purmaryn. Op deze pagina vindt u het laatste nieuws.

Hoe ziet een theaterbezoek eruit?

De komende tijd werken wij met een coronatoegangsbewijs. Dit is vanuit de overheid verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Met deze maatregelen mogen wij onze volledige zaalcapaciteit gebruiken en hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden worden tussen het publiek.
Meer informatie over de coronatoegangsbewijzen vindt u hier >
Let op, dit zijn regels die op dit moment gelden. Als er maatregelen versoepeld of juist aangescherpt worden dan zullen we u daarover informeren.


Contact

De kassa is dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.30 tot 15.30 uur. U kunt ons bereiken op 0299 432205. U kunt ook weer langskomen aan de balie.

Mailen kan natuurlijk ook via kassa@depurmaryn.nl.

'Hoe langer een zaal leeg staat,
hoe groter de belofte wordt die in haar woont.' 

Samen met 400 andere culturele instellingen brengen wij een boodschap van hoop. Wat begon als een hoopvolle tekst speciaal geschreven voor één theater werd al snel omarmd door de gehele culturele sector en groeide uit tot een poëtisch statement.
Het kunstwerk, bestaande uit een column (geschreven door Jan Beuving) en een video, gaat over de belofte van een lege zaal, waarin de magie van wat straks weer kan en mag sluimert. Wij kijken reikhalzend uit naar dat moment.
 
Klik hier voor deze prachtige video en droom met ons mee >