Corona updates

De maatregelen rond het coronavirus hebben veel impact op de cultuursector. En dus ook op Theater de Purmaryn. Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws.

Nieuw theaterprogramma sep - dec 2020

We gaan weer beginnen! Vanwege de onduidelijkheid over het verloop van de coronamaatregelen verkopen wij in eerste instantie de voorstellingen t/m december 2020. Het programma staat al online en kunt u hier bekijken.

Wilt u onze brochure ontvangen? Hier kunt u die aanvragen >

Best beschikbare plaatsen
Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van theater, én we 1,5 meter afstand moeten houden, krijgt u bij het bestellen van uw kaarten automatisch de best beschikbare plaatsen toegewezen. U kunt dus helaas niet zelf uw plaatsen kiezen in de zaalplattegrond.

Kindervoorstellingen verkopen we ongeplaceerd. Op de dag van de voorstelling krijgt u een plaats toegewezen door onze ouvreuses.

Beperkt aantal plaatsen
We hebben vanwege de corona aanpassingen een beperkt aantal plaatsen per voorstelling. Daarnaast is een aantal voorstellingen verplaatst vanuit seizoen 2019/2020, bezoekers die al kaarten voor deze voorstellingen hadden hebben voorrang gekregen. Het kan dus zijn dat enkele van deze voorstellingen snel uitverkocht zijn.

Corona protocol

Om uw bezoek zo ontspannen en veilig mogelijk te maken, hebben we diverse aanpassingen in het theaterbezoek gemaakt. Deze zijn vastgelegd in ons corona protocol.

Het belangrijkste voor uw bezoek is dat u uw eigen verantwoordelijkheid neemt. Heeft u klachten, blijf thuis. Al onze maatregelen zijn geen garantie voor het niet besmet raken met een (Corona-Covid-19) virus. Maar met de genomen maatregelen wordt dit tot een minimum beperkt.

Vouchers zijn verstuurd

Iedereen die tussen 12 maart en 1 juni naar een voorstelling bij ons zou gaan heeft inmiddels een voucher gekregen ter waarde van het betaalde entreegeld. Dit geldt ook voor voorstellingen die later mogelijk nog verplaatst zullen worden.
Inmiddels wordt namelijk steeds duidelijker dat een bezoek aan het theater nog lange tijd anders zal zijn. Er blijft daardoor veel onduidelijk voor komend seizoen. Daarnaast voorzien we ook dat we na de zomer slechts met een hele kleine zaalbezetting open mogen waardoor we u geen plaats in de zaal kunnen garanderen.
Iedereen heeft de voucher inmiddels toegestuurd gekregen. De voucher is tot 24 maanden na afgifte geldig en al die tijd ook in te wisselen voor geld of een (gedeeltelijke) donatie.

Vragen?

We hebben een lijst met veelgestelde vragen gemaakt. Kijk eerst of uw vraag daar tussen staat.
We zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 11.00 en 14.00 uur op 0299 432205. En u kunt ons natuurlijk ook mailen: kassa@depurmaryn.nl.