Corona updates

De maatregelen rond het coronavirus hebben veel impact op de cultuursector. En dus ook op Theater de Purmaryn. Op deze pagina vindt u het laatste nieuws.

Aangescherpte maatregelen coronavirus

Het kabinet heeft tijdens de persconferentie van dinsdag 17 november bekendgemaakt dat theaters weer 30 bezoekers mogen ontvangen en dat deze maatregelen zeker tot half december gelden.
Dit betekent dat alle voorstellingen die wij in de periode t/m 21 december geprogrammeerd hadden worden verplaatst.

Indien u kaarten heeft voor voorstellingen in de komende periode zullen wij per mail contact met u opnemen.
Ook op onze website en onze social media kanalen zullen we al het nieuws bijhouden. We verzoeken u heel vriendelijk niet zelf te bellen of te mailen want onze medewerkers kunnen u niet meer vertellen dan wat hier staat. Wij houden u op de hoogte en vertrouwen er met heel ons theaterhart op dat we u snel weer mogen ontvangen.

Van een aantal voorstellingen is inmiddels bekend dat deze geannuleerd worden. Inzittenden zijn hierover geïnformeerd en kunnen kiezen voor geld retour of een voucher. Het gaat om:

Arthur Japin
Introdans
De Grote Drie
De Chaos van 2020
4 Chabots
Diederik van Vleuten
Martijn Koning
Tim Fransen

Best beschikbare plaatsen
Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van theater, én we 1,5 meter afstand moeten houden, krijgt u bij het bestellen van uw kaarten automatisch de best beschikbare plaatsen toegewezen. U kunt dus helaas niet zelf uw plaatsen kiezen in de zaalplattegrond.

Kindervoorstellingen verkopen we ongeplaceerd. Op de dag van de voorstelling krijgt u een plaats toegewezen door onze ouvreuses.

Beperkt aantal plaatsen
We hebben vanwege de corona aanpassingen een beperkt aantal plaatsen per voorstelling. Daarnaast is een aantal voorstellingen verplaatst vanuit seizoen 2019/2020, bezoekers die al kaarten voor deze voorstellingen hadden hebben voorrang gekregen. Het kan dus zijn dat enkele van deze voorstellingen snel uitverkocht zijn.

Corona protocol

Om uw bezoek zo ontspannen en veilig mogelijk te maken, hebben we diverse aanpassingen in het theaterbezoek gemaakt. Deze zijn vastgelegd in ons corona protocol.

Het belangrijkste voor uw bezoek is dat u uw eigen verantwoordelijkheid neemt. Heeft u klachten, blijf thuis. Al onze maatregelen zijn geen garantie voor het niet besmet raken met een (Corona-Covid-19) virus. Maar met de genomen maatregelen wordt dit tot een minimum beperkt.