Corona updates

De maatregelen rond het coronavirus hebben veel impact op de cultuursector. En dus ook op Theater de Purmaryn. Op deze pagina vindt u het laatste nieuws.

Huidige maatregelen coronavirus

Vanwege de landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus zijn wij gesloten. Indien u kaarten had voor een van onze voorstellingen dan hebben wij inmiddels contact met u opnemen. Heeft u nog niets ontvangen? Neem dan contact op met de kassa, dan zoeken wij dit voor u uit. U kunt mailen naar kassa@depurmaryn.nl of bel 0299 432205 (ma t/m vr van 10.00 tot 14.00).

Vouchers verstuurd

In september gingen wij vol goede moed van start met onze anderhalve-meter-programmering. Helaas moesten we na 2 weken onze deuren alweer sluiten. 
Er blijft nog veel onzeker. Achter de schermen wordt nog volop geschoven in de programmering.
Daarom hebben wij besloten om iedereen - net als bij de vorige lockdown - een voucher te sturen. Deze voucher kunt u - tot 2 jaar na uitgifte - omwisselen voor geld. De vouchers zijn donderdag 25 februari verstuurd.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij hebben een lijst met veelgestelde vragen gemaakt. Misschien staat uw vraag daar bij.

Voor overige vragen is onze kassa maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 11.00 tot 14.00. Bel 0299 432205.

U kunt ook mailen: kassa@depurmaryn.nl.

'Hoe langer een zaal leeg staat,
hoe groter de belofte wordt die in haar woont.' 

Samen met 400 andere culturele instellingen brengen wij een boodschap van hoop. Wat begon als een hoopvolle tekst speciaal geschreven voor één theater werd al snel omarmd door de gehele culturele sector en groeide uit tot een poëtisch statement dat vanaf vandaag sectorbreed wordt verspreid.
Het kunstwerk, bestaande uit een column (geschreven door Jan Beuving) en een video, gaat over de belofte van een lege zaal, waarin de magie van wat straks weer kan en mag sluimert. Wij kijken reikhalzend uit naar dat moment.
 
Klik hier voor deze prachtige video en droom met ons mee >

Corona protocol

Om uw bezoek zo ontspannen en veilig mogelijk te maken, hebben we diverse aanpassingen in het theaterbezoek gemaakt. Deze zijn vastgelegd in ons corona protocol.

Het belangrijkste voor uw bezoek is dat u uw eigen verantwoordelijkheid neemt. Heeft u klachten, blijf thuis. Al onze maatregelen zijn geen garantie voor het niet besmet raken met een (Corona-Covid-19) virus. Maar met de genomen maatregelen wordt dit tot een minimum beperkt.