Corona updates

De maatregelen rond het coronavirus hebben veel impact op de cultuursector. En dus ook op Theater de Purmaryn. Op deze pagina vindt u al het laatste nieuws. Praktische zaken, zoals de afhandeling van uw kaarten, maar we vragen ook uw hulp door voor ons een korte enquête in te vullen. En we hebben een overzicht van live streams en registraties waardoor u vanuit huis kunt genieten van theater.

Iedereen ontvangt een voucher

Inmiddels wordt steeds duidelijker dat een bezoek aan het theater nog lange tijd anders zal zijn. Er blijft daardoor veel onduidelijk voor komend seizoen. Daarnaast voorzien we ook dat we na de zomer slechts met een hele kleine zaalbezetting open mogen. Dat is voor veel producenten een reden om met een ander aanbod te komen en in sommige gevallen de producties zelfs een heel seizoen uit te stellen. Bovendien kunnen we u nu geen plaats in de zaal garanderen.

Al met al reden om al onze kaarthouders te voorzien van een voucher ter waarde van het betaalde entreegeld. Binnenkort krijgt iedereen deze voucher toegestuurd. De voucher is tot 24 maanden na afgifte geldig en al die tijd ook in te wisselen voor geld of een (gedeeltelijke) donatie.

Veelgestelde vragen

Een deel van de voorstellingen tussen 12 maart en 1 juni is inmiddels definitief geannuleerd. Voor andere voorstellingen wordt nog een nieuwe datum gezocht.

Hier vindt u de meestgestelde vragen over de afhandeling van uw kaarten >

Help ons met een korte enquête

Het kabinet maakte woensdag 6 mei bekend dat theaters vanaf 1 juni weer open mogen voor maximaal 30 personen. Vanaf 1 juli mogen we weer 100 bezoekers ontvangen. We gaan uitzoeken en uitrekenen hoe we weer open kunnen binnen deze richtlijnen. Dat is een flinke uitdaging. U hoort hierover snel meer van ons.

We zijn ook benieuwd naar uw mening. Zou u naar een theatervoorstelling gaan vanaf 1 juni of vanaf 1 juli? En wat zou u dan het liefst zien in ons theater? Heeft u nog goede ideeën voor ons? U kunt het laten weten via deze korte enquête>

Onder alle inzendingen die in de vragenlijst hun e-mailadres achterlaten verloten we 5 x 2 vrijkaarten zodra dat weer mogelijk is.

Wat mist u het meest aan het theater?

Het is stil in de Purmaryn. We missen de levendigheid van ons theater. De start van de dag met de opbouw van het decor, de soundcheck aan het eind van de middag, de gasten die vooraf komen eten in het Theater Café, een volle foyer voorafgaand aan de voorstelling vol verwachting van wat de avond gaat brengen. Het genieten van een voorstelling: ontroering, verwondering, lachsalvo's of ongegeneerd meezingen. En natuurlijk de gezelligheid bij de naborrel.

Maar wat mist u nu theaterbezoek niet mogelijk is? Wij zijn er benieuwd naar. Laat het ons weten door te mailen naar info@depurmaryn.nl.

Zodra we weer open mogen staat er natuurlijk weer een mooi theaterprogramma voor u klaar. Onder alle inzendingen verloten we 5 x 2 vrijkaarten zodra dat weer mogelijk is.