Corona updates

De maatregelen rond het coronavirus hebben veel impact op de cultuursector. En dus ook op Theater de Purmaryn. Op deze pagina vindt u het laatste nieuws.

Landelijke lockdown t/m 2 maart

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat er een landelijke lockdown geldt t/m 2 maart.
Dit betekent dat alle voorstellingen die wij in de periode t/m 2 maart geprogrammeerd hadden worden verplaatst.

Indien u kaarten heeft voor voorstellingen in de komende periode zullen wij per mail contact met u opnemen.

Vouchers verstuurd

In september gingen wij vol goede moed van start met onze anderhalve-meter-programmering. Helaas moesten we na 2 weken onze deuren alweer sluiten. 
Er blijft nog veel onzeker. Achter de schermen wordt nog volop geschoven in de programmering.
Daarom hebben wij besloten om iedereen - net als bij de vorige lockdown - een voucher te sturen. Deze voucher kunt u - tot 2 jaar na uitgifte - omwisselen voor geld. De vouchers zijn donderdag 25 februari verstuurd.

Contact

Heeft u nog vragen? Wij hebben een lijst met veelgestelde vragen gemaakt. Misschien staat uw vraag daar bij.

Voor overige vragen is onze kassa maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 11.00 tot 14.00. Bel 0299 432205.

U kunt ook mailen: kassa@depurmaryn.nl.

'Hoe langer een zaal leeg staat,
hoe groter de belofte wordt die in haar woont.' 

Samen met 400 andere culturele instellingen brengen wij een boodschap van hoop. Wat begon als een hoopvolle tekst speciaal geschreven voor één theater werd al snel omarmd door de gehele culturele sector en groeide uit tot een poëtisch statement dat vanaf vandaag sectorbreed wordt verspreid.
Het kunstwerk, bestaande uit een column (geschreven door Jan Beuving) en een video, gaat over de belofte van een lege zaal, waarin de magie van wat straks weer kan en mag sluimert. Wij kijken reikhalzend uit naar dat moment.
 
Klik hier voor deze prachtige video en droom met ons mee >

Best beschikbare plaatsen
Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van theater, én we 1,5 meter afstand moeten houden, krijgt u bij het bestellen van uw kaarten automatisch de best beschikbare plaatsen toegewezen. U kunt dus helaas niet zelf uw plaatsen kiezen in de zaalplattegrond.

Kindervoorstellingen verkopen we ongeplaceerd. Op de dag van de voorstelling krijgt u een plaats toegewezen door onze ouvreuses.

Beperkt aantal plaatsen
We hebben vanwege de corona aanpassingen een beperkt aantal plaatsen per voorstelling. Daarnaast is een aantal voorstellingen verplaatst vanuit seizoen 2019/2020, bezoekers die al kaarten voor deze voorstellingen hadden hebben voorrang gekregen. Het kan dus zijn dat enkele van deze voorstellingen snel uitverkocht zijn.

Corona protocol

Om uw bezoek zo ontspannen en veilig mogelijk te maken, hebben we diverse aanpassingen in het theaterbezoek gemaakt. Deze zijn vastgelegd in ons corona protocol.

Het belangrijkste voor uw bezoek is dat u uw eigen verantwoordelijkheid neemt. Heeft u klachten, blijf thuis. Al onze maatregelen zijn geen garantie voor het niet besmet raken met een (Corona-Covid-19) virus. Maar met de genomen maatregelen wordt dit tot een minimum beperkt.